Levering og retur

LEVERING

 • Alle ordre i Danmark bliver leveret indenfor 1 - 2 hverdage med GLS. Bemærk venligst der kan ske forsinkelser, så leveringstiden er ikke en garanti - men vi forsøger at få alle ordre sendt ud indenfor denne tidsramme.
  Bestillinger lagt efter kl. 12.00 på en fredag, bliver først sendt ud om mandagen.
  Vi tilbyder fri fragt over 499,- Ved ordre under koster det 29,-

RETUR

 • Har du fortrudt dit køb og ønsker at sende varen retur til os skal du blot selv sende din ordre retur gennem vores retur portal. Det skal gøres indenfor 30 dage, hvor vi tilbyder fri retur. Dvs. at ved brug af retur portalen, får du et fragt label, som skal bruges til at sende pakken retur. Hvis du ønsker at ombytte en vare, skal det gøres på samme måde. Du sender den vare du vil ombytte retur, og derefter ligger en ny bestilling på vores webshop. Når vi har modtaget din returvare på vores lager, tilbagebetaler vi pengene til den konto som bestillingen kom fra.
  Find returportalen her. RETUR PORTAL
  Husk at benytte den mail du har brugt til bestilling, og skriv det korrekte ordre nummer. F.eks. #8032
 • Returvarer bliver sendt til vores lager, som håndterer alle forsendelser:
  West logistics, ATT: KongWalther
  Michael Drewsensvej 7
  8270 Højbjerg
 • Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og størrelse. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

  Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Har varen været prøvet på en sådan måde, at der er kommet synlige ridser, pletter eller mærker, eller er varen ikke i sin originale emballage hæfter forbrugeren for en eventuel værdiforringelse.